💪🥇Lighter Side: På Ikke Tillat Historie å Gjenta seg selv - Fitness Angela Salvagno & Fitness News

Ditt Friendly Neighborhood Gym Girl: Intensity Techniques

"Jeg vil at du skal legge til et femte lite måltid til dagen din." Min trainer fortalte meg en dag nylig. Jeg visste at han ikke foreslo det som en løsning på min emaciated kroppsbygning. HA! Nei! Han gjorde forslaget etter å ha kastet et vurderingsblikk over min ramme da jeg fortalte ham hvor sultende jeg var hver morgen.

Jeg vet at han mente en servering av eggehvite, eller kanskje en protein shake i en klemme, men uunngåelig hadde jeg tenkt på et peanøttsmør og syltetøysandwich.

Jeg har utdannet meg gjennom årene. Jeg vet at flere gode kalorier faktisk oppfordrer muskelvekst som bidrar til å holde metabolisme høyt og kroppsfett lavt. Jeg vet dette for å være faktum, og som jeg har sagt mange ganger tidligere, tror jeg på trenerens kunnskap og aksepterer hans ord som lov.

Jeg vil forsøke å unngå den tradisjonelle forklaringen på at det er min mors skyld, men jeg sliter med begrepet mer kalorier på et mye dypere nivå. Du ser at jeg vokste opp i en tid da tenåringer, spesielt jenter, ble lært at færre kalorier var den eneste måten å holde seg på. Åh, vi gikk til gym-klassen og forsto at et visst aktivitetsnivå var viktig, men bunnlinjen var at hvis du ønsket å bli slank, spiste du mindre. Vi brydde oss ikke spesielt om kvaliteten på disse kaloriene, bare mindre var meldingen

De kaller de årene inntrykksfulle, og "de" (hvem de er) kan ikke være mer riktige. Ideen om et annet måltid (lite og protein pakket som det kan være) er litt som når noen henvender deg noe og sier "Lukt dette." Det stinker. "Selvfølgelig rekylerer du. Hender opp i trøbbel "Ewww NO!" Du sier høyt. Men hva om ting som stinker, viste seg å være bra for deg? Vil du lukte det da? Selvfølgelig ville du! Du vil lene deg inn og ta en stor pigg, og påminn deg selv om at uansett hva du kanskje har blitt fortalt på et tidspunkt i livet ditt, er dette en positiv ting og vil jobbe med deg når du oppnår dine langsiktige mål.

Så jeg legger til et lite femte måltid uten å frykte det. Jeg velger å ikke skylde min mor for unøyaktig informasjon fra fortiden, men viktigst, jeg velger å ikke passere disse feilene sammen til mine egne barn.

Dessuten er jeg sikker på at jeg skruer dem opp på en annen måte som de vil lære om når de er voksne og noe nytt kunnskap kommer til syne.

For eksempler på hvordan jeg kan være personlig rustet til å skru opp på mange måter, vennligst besøk www.staciacarlton.com

Glad løfting!

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: