💪🥇Swizz Beauty Anja Zeidler snakker med FitnessVolt.com - Fitness Angela Salvagno & Fitness News

FitnessVolt.com snakker med treningsmodell og idrettsutøver Colin Erwin

Statistikk

Navn: Anja Zeidler
Alder: 20
Høyde: 5\’9
Vekt: £ 14
Stil: Bikini Konkurrent

Hvordan kom du i gang med Fitness?

Jeg var alltid en veldig energisk mann, men brydde seg aldri så mye om sport. At alt plutselig endret seg i 18 år. Jeg tilbrakte 4 måneder i vakre California og spiste "waaayyyy tooo muuuch" californisk mat. Jeg ble "ganske klumpete" for å si det pent.

Da jeg kom hjem til Sveits ønsket jeg å gjøre en fullstendig livsstilskifte. Min drøm var å jobbe som en modell, og jeg visste at jeg må være i enestående form for det. Jeg bestemte meg for å jobbe hardt og få den beste formen i livet mitt! Jeg ville ha det så ille og ble avhengig av hele treningslivet. Nå kan jeg ikke forestille meg et liv uten rent spis og vektløfting!

Hvor kommer motivasjonen din fra?

Jeg er egentlig min egen motivasjon. Det handler om "hvor dårlig vil du ha det"! Ingenting er umulig! Jeg har beviset! Mine transformasjonsbilder viser meg hver dag hva jeg kan! Så det er ingen stopp nå, jeg fortsetter å gå og forbedre meg hver dag.

Jeg har ikke en rollemodell som jeg vil kopiere, jeg vil være den beste versjonen av meg selv, men det er noen fantastiske treningsmodeller jeg ser opp til. For eksempel Larissa Reis, Ana Delia de Itturondo eller Michelle Lewin. De inspirerer meg!

Hva er din treningsrutine for øyeblikket?

Normalt har jeg en hviledag. Men for øyeblikket kan jeg ikke være en dag uten trening. Jeg liker å eksperimentere, endre og prøve ut nye ting og metoder. Min faktiske rutine ser slik ut:

Dag 1: legs
day2: Bryst / skuldre
Day3: Biceps / Abbs
Dag 4: cardio
Dag 5: Ben / Butt
Day6: Triceps / Abbs
day7: Tilbake / skuldre

Hvilken diettrutine har fungert best for deg selv?

Jeg får veldig gode resultater med min lowcarb / high protein system. Jeg forlater aldri huset mitt uten min Tupperware, og jeg sørger for at jeg spiser hver 3 timer. Jeg sykler karbohydrater. For eksempel har jeg proteingrøt som mitt første måltid på dagen og noen søte poteter, risekreker, quinoa eller brun ris for min pre-trening. I øyeblikket spiser jeg tonn kylling og tunfisk flere ganger om dagen. Jeg velger grønne grønnsaker over alle de andre og sørger for at jeg får noen gode fettstoffer fra avokado, mandler eller fiskeoljekapsler. En gang i uken har jeg en høy carb dag som jeg holder fettene mine lave.

Hva er dine favoritt sitater?

"Du trenger ikke å være flott å starte, du må begynne å bli god!"
"Skinny jenter ser bra ut i klær, atletiske jenter ser HOT nakne!"

Hvilke feil gjorde du da du først begynte?

I begynnelsen, nesten 2 år siden, glemte jeg å spise regelmessig, spiste for mange karbohydrater og valgte feil fett. Jeg spiste også mange melkprodukter. Jeg fant ut at jeg ble mye slankere og føler meg mye bedre da jeg droppet dem.

Hva er dine kortsiktige og langsiktige mål?

Bena og glutene er mine sterkeste deler og min svake punkt, etter min mening er skuldrene mine. Jeg jobber veldig hardt med dem for øyeblikket for å balansere dem ut. Hvis jeg vil ha noe, kjemper jeg for det til jeg har fått det. Så jeg vet at jeg kommer dit veldig raskt.

Mitt langsiktige mål er å gå på scenen som en bikini-klasse-jente. Jeg er veldig ambisiøs og har super høye krav til meg selv, derfor tar jeg tiden med det. Hvis jeg kommer til beslutningen om at jeg er klar til å gå på scenen, så vil jeg være mer enn 100% klar for det! Alt eller ingenting! Jeg trenger fortsatt litt tid. I Sveits er jeg allerede ganske kjent som en modell. Jeg vil gjerne sette fot i Amerika som en fitnessmodell sikkert!

Hvor lenge bruker du på treningsstudioet under en vanlig treningsøkt?

Jeg varmer opp 10 minutter med noen øvelser som: burpees, fjellklatrere, hoppeklokker og litt stretching. Rett etter at jeg trener 1 til 1,5 timer, avhengig av kroppsdelen jeg trener.

Hvordan behandler du cravings for junk food, salt mat og søtsaker?

Det er ganske enkelt: Jo mindre av det jeg spiser – jo mindre jeg ønsker det! Men jeg må si at jeg liker søtsaker, pizza og burgere. En gang imellom gjør jeg en juksedag, og hvis jeg gjør det, gjør jeg det riktig! Det betyr at jeg spiser altfor mye av alt det jeg ikke engang vil se på i de neste ukene! Det er veldig gode erstatninger for søtsaker. Har du noen gang bakt proteinmuffins? De smaker deilig og inkluderer ikke noe sukker, hvitt mel eller alle disse usunne ingrediensene. Du kan bake dem enkelt, for eksempel ved å bruke bare eggehvite, mandelblomst, sjokolade-flavored proteinpulver og litt naturlig peanøttsmør.

Morsomme raske spørsmål for våre lesere:

Favoritt farge? Rosa, Mint
Favoritt mat? Jeg har en slem svakhet for peanøttsmør! Som et måltid liker jeg mandelkrydde kyllingbryst fylt med spinat og hvitløk og noen Veggies på side.
Favoritt Cheatmeal? Sveitsisk makaroni og ost, tilberedt med krem, poteter, løk og bacon. Den heter "Älplermagronen"
Favoritt TV Show? Jeg ser neppe noen gang på TV, men jeg liker å se Desperate Housewives, 24, Prison Break, CSI og enhver type kriminalitets show.
Favoritt film? Jeg har ikke en bestemt favorittfilm. Jeg elsker fascinerende actionfilmer og hilarisk morsomme komedier.
Favoritt Band / Artist? En og eneste Rihanna!
Har du noen kjæledyr? En katt, hun heter Luna

Siste ord?

Den beste beslutningen jeg noen gang har gjort var å begynne å trene. Jeg vil aldri la meg gå og stoppe min fantastiske livsstil. Jeg lever det fullt ut og kan ikke forestille meg en dag uten fitness. Jeg tror det er så trist å se alle jentene der ute, sultne og prøver å bli mager.Det er ikke bare usunnt, det er etter min mening også uattraktivt og forferdelig. Jeg vil virkelig endre disse jentene sinnene! Det er ikke noe sexier enn en atletisk, fit og sunn feminin kropp!

Jeg setter pris på at jeg allerede er en rollemodell for mange jenter der ute. Det gjør meg ubeskrivelig glad for å høre setninger som: "Anja du inspirerte meg til å starte og motivere meg til å fortsette". Jeg elsker virkelig å være en inspirasjon og hjelpe andre å komme på riktig måte og nå sitt fulle potensiale. Jeg husker da jeg startet og beundret andre jenter fra treningsstudioet mitt. Det viser meg at det harde arbeidet mitt endelig ble avbetalt når folk begynte å spørre meg om råd og jeg har dette intervjuet her.

Hvordan komme til Anja Zeidler:

hjemmeside: anjazeidler.com
Instagram: _peanutbuttericecream
Facebook Fanpage: //www.facebook.com/pages/Anja-Zeidler/
Facebook Privat: //www.facebook.com/anja.zeidler.14?ref=tn_tnmn

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: