Hva slags kroppstyper sier om treningsplanen din? - Fitness Angela Salvagno & Fitness News

Fremtiden for høyprotein? Insekter og insekter

Vel, det er ganske tydelig at folk som har en godt bygget og folkene som er enten overvektige eller undervektige / underernærte, har forskjellige effekter av både dietter og mosjon over deres kroppsbygning. Det er sikkert forståelig at hvis vi begynner å mate en overvektig person, mange proteiner eller for mye fett til en person som er underernærd, vil det ikke gjøre noe bra, men i sin tur vil gjøre mye skade for kroppen deres. Det samme konseptet gjelder når det gjelder å trene.

Nå må du lure på hvordan jeg kom til å vite om alt dette. Vel, i utgangspunktet var jeg akkurat som enhver annen person som ønsker å utvikle en estetisk kroppsbygning og jobbet mye, som 2-3 timer daglig og gjør og noen ganger over å gjøre noen sett og reps. Jeg tok også noen kosttilskudd, gjorde flere endringer i kostholdsplanen min, og endret til og med noen av mine vaner, og jeg FAILED!

Ja, selv etter å ha gjort all slik praksis, gikk all denne innsatsen forgjeves, og jeg ble igjen med en liten depresjon og moralen min gikk ned. Så en dag møtte jeg denne fyren på treningsstudioet mitt, og han ba meg lese noen artikler om "Kroppstyper", jeg så på den fyren som om jeg skulle spørre ham, "Er du virkelig?" Er det noe som heter som en "kroppstype". Selvfølgelig er vi alle store, fete, tynne og små og alle, men er det noen spesifikke vitenskapelige termer gitt til hvilken type kropp vi har? Og om de hjelper til å oppnå en estetisk kroppsbygning eller ikke? Og da jeg gikk gjennom artiklene, var jeg sjokkert over å se at jeg hadde feil på hvert punkt. Vær det om å jobbe ut i timeplanen, eller diettdiagrammet eller kosttilskuddene jeg brukte, jeg gjorde det alt galt.

For noen trener tidlig om morgenen hjelper det mye, ettersom de føler seg veldig mindre energiske om kvelden etter at de kommer tilbake fra sitt arbeid. For noen er den ideelle tiden om morgenen, da maskinene i treningsstudioet ikke er så mye hogged opp med folk. Vel, det er mer til det, og det kan bare forstås etter at kroppen har forstått.

Så, vi må forstå om kroppstyper før vi går videre med å utføre treningsøkter og endre kosthold og kosttilskudd. Her er de tre toppklassene som bestemmer om alle de ovennevnte problemene: Ectomorph, Mesomorph og Endomorph.

Her er detaljene om disse kroppstyper og hva vil være deres treningsplan, avhengig av deres type.

Forstå kroppstypen din.

1. Ektomorf

Ektomorph er menneskene som ser veldig tynn ut, med utseende av lange armer og hender og korte ledd og skuldre. De har også en lysbygging med magert muskel overalt.

Generelle egenskaper:

  • Delikat og lite bygge
  • Flatt bryst
  • Små og tynne skuldre
  • Magert muskelmasse
  • Hard vinnere
  • Få full lett
  • Vanskelighetsgrad å få vekt

På grunn av den høye metabolismen i slike personer er det svært vanskelig for dem å gå opp og pakke noen muskler. De må alltid foretrekke korte og intense treningsmodeller med helse tillegg også. De skal spise før sengetid for å forhindre muskelkatabolisme om natten. Dette vil også fremme muskelbygging.

Frank Zane, er det beste eksempelet på en Ectomorph. Den 3-tiden Mr. Olympia, som utviklet en fysikk perfekt balansert i masse og symmetri.

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: