💪🥇Floyd Mayweather sier han ikke slår ut McGregor for å beskytte ham mot "hjerneskade" - Fitness Angela Salvagno & Fitness News

James Llewellin: Høyde | Vekt | Arms | Bryst | Biografi

Floyd Mayweather tok 10 runder for å stoppe Conor McGregor i boksringen, men ifølge Mayweather tvang han ikke KO fordi han var bekymret for McGregors langsiktige helse.

McGregor, 29, tok et slag og på vei til å bli slått ut kaldt av Mayweather. Hvis ikke for dommeren Robert Byrd går inn for å redde McGregor tidlig i 10. runde, er sjansen for at UFC-mesteren skulle slå lerretet.

Mayweather sa at han ikke vil se McGregors karriere kuttes kort på grunn av potensiell hjerneskade.

"Han har en karriere. Du vet, han har fortsatt en karriere. Han er fortsatt ung, "sa Mayweather på Hollywood Unblocked podcast, per MMAJunkie. "Det kunne vært svært skadelig. Vi må tenke på disse krigerne. Selv som min onkel Roger. Akkurat nå ringte jeg bare før jeg kom hit. Han fortsetter å vandre, vandre av. Ingen kan finne ham. Han ender på et sykehus. Så hjerneskade – det skjer. Det skjer."

Til tross for Mayweathers påstander kastet han alt han hadde på McGregor i 10. runde, og så ut til å være hunting jakt.

Mayweather insisterer fortsatt på papir, hadde hans yngre motstander McGregor den store fordelen å gå inn i kampen, til tross for at han aldri hadde trappet foten i boksringen for en profesjonell kamp.

"Ok vent litt. Det er en fangst 22, sa Mayweather. "Hvis jeg blåste ham ut i første runde, ville de ha noe å si. Hvis vi lar kampen gå litt lenger enn forventet, kommer de til å ha noe å si. Så det er som, forbannet hvis jeg gjør det, forbannet hvis jeg ikke gjør det. Hvis jeg la det gå avstanden, skal de si noe.

"Vi pris en gang til ham. Vi lover ikke meg. Vi lover ham. Fordi jeg er 40 år gammel, pensjonert jeg i to år. Han er 28, han er aktiv. Jeg er inaktiv. Han er høyere, han er større. Hei kan ikke være sterkere. Han har en lengre rekkevidde. Han er høyere. Han er større. Han er yngre. Ungdommen er på hans side. Jeg sier bare, alt på papir kobler på ham. For meg å komme og være ute, og virkelig bare trene helt, sannsynligvis tre uker … og (jeg var) ute hver kveld fester. "

UFC Lightweight-mesteren hadde suksess tidlig i kampen, men bleknet i mellomrundene. Floyd Mayweather sa i sitt postkampintervju som var hans siste boksingskamp, ​​og han er pensjonert nå.

Mens Conor McGregor sa i sitt etterkampintervju, ville han gjerne prøve en annen boksingskamp.

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: