💪🥇Pre-Workout Ernæring: Insulin og Testosteron - Fitness Angela Salvagno & Fitness News

Lysere Side: Tretti dager til Bikini Body

Jeg sa nylig i et semi-relatert innlegg på alkohol, at jeg begynte å stille spørsmål om pre-treningsnæring på grunn av at intens trening mens fastet utløser en større anabole respons. Nå skal jeg forklare hvor jeg er i tankeprosessen om forbruk av næringsstoffer før treningen. Jeg skal gjøre dette på vanlig måte, noe som betyr at jeg skal se på de ulike faktorene som må vurderes for å trekke noen form for konklusjon om hvorvidt det er eller ikke er en god ide å innlemme Før trening ernæring i diett.

I dag skal jeg se spesielt på sukker. Jeg mener karbohydrater av noe slag. Det kan være en bolle med havregryn før du slår på treningsstudioet, eller en protein shake med hvilken form for karbohydrater du velger å bruke i risten. Det er ganske mye gitt at noen form for karbohydrat bør forbrukes før noen form for aktivitet er startet i treningsstudioet. Årsaken til dette er at karbohydrater vil gi rask energi til de arbeidende musklene, og som et resultat vil du kunne jobbe hardere. Jeg er ikke i tvil om dette. Jeg er helt enig i at karbohydrater vil forbedre atletisk ytelse, styrke og utholdenhet.

Hva om målene dine ikke var helt ytelsesbaserte? Som en kroppsbygger som har mål å vokse muskler og ikke nødvendigvis bli sterkere (ja det er en sammenheng, men det ultimate målet for en bodybuilder er ikke å bygge styrke). Også, hva med noen som ønsker å senke sitt kroppsfettnivå? Fungerer du på høyeste nivå for bedre resultater? På overflaten, ja, men vi skal se dypere enn det i dag.

Det er spørsmålet om hormonell respons på trening også, det må vurderes hvis du er i demografisk av dem som trener for muskeløkning eller fett tap. I en studie som ble sponset av Det endokrine samfunnetResultatet av å ta en glukosetest på 75 gram var at studiens personer hadde et testosteronnivå på 25 prosent. Dette er langt fra ideelle forhold til å bygge muskler eller bruke fett for energi.

Tidligere undersøkelser har vist at et høyt nivå av insulin, hormonet som primært utskilles etter å ha spist, er relatert til lave testosteronnivåer. Som å spise, forårsaker glukoseinntak blodsukkeret (sukker) nivåer å stige, noe som stimulerer sekresjon av insulin. Av de 74 mennene som ble brukt i denne studien, hadde 73 signifikant lavere testosteronnivåer målt to timer etter at testen ble administrert. Testosteron faller umiddelbart med 25 prosent med forbruket av sukker, og forblir deretter undertrykt etter to timer? (og så noen, da det ikke var tid til når nivået av testosteron returnerte til normalt) Dette er ikke det anabole miljøet som trener muskelen vår skal skape.

Testosteron spiller også en rolle i fett tap, men uten sidesporing i det problemet er det forhøyede insulin alt som trengs for å svekke noen form for fettforbrenning som kan skje under trening eller kardio hvis du bruker karbohydrater før treningen. Hvis fett tap er ditt ultimate mål, er det virkelig ingen mening i det hele tatt å konsumere karbohydrater noensinne før trening.

Så hvorfor foreslås det alltid å konsumere karbohydrat før noen form for trening? Det første problemet jeg allerede dekket. Din ytelse vil definitivt ha nytte av inntak av karbohydrater før du trener. Min styrke er trolig fem prosent høyere (eller så velger jeg bare et gjennomsnittlig og fint runde nummer) når jeg tar 50 gram rask fordøyelse karbohydrat før jeg trener. Jeg er ikke en idrettsutøver, men hvis mine vekter er av med 10 pund her og 15 pund der, men min hormonelle respons er bedre og den resulterende proteinsyntese og hypertrofi er høyere som et resultat, hvor får jeg nettopp av økningen i poundage blir heiset?

En annen grunn til at før og etter trening ernæring regnes som et must i muskelbyggingssamfunnet er steroider. Stimulering eller undertrykkelse av dine naturlige hormonnivåer har ingen betydning hvis du allerede får godt over normale nivåer av eksogen testosteron. For ikke å nevne den voldsomme bruk av innlegg trening insulin det hver pro bodybuilder (unntatt naturlige kroppsbyggere selvfølgelig) bruker i denne moderne æra. En innleggstrening av insulin og et rør av issukker er øyeblikkelig glykogen superkompensasjon (kombinert med massive mengder testosteron og veksthormon, betyr den resulterende cellulære mutasjonen å bygge muskler forbi det punktet som steroider alene er i stand til å gjøre – dermed moderne monstre. Se på omslaget til et hvilket som helst muskelmagasin, og sammenlign det med en på slutten av 80-tallet eller tidlig på 90-tallet hvis du tviler på meg.)

Ovennevnte grunner er hvorfor jeg har besluttet å fjerne noen form for karbohydrat fra både min pre- og post-treningsnæring. Jeg kan håndtere det faktum at min styrke har falt marginalt. Det morsomme er at jeg har lagt merke til at jeg blir større uten å bli mykere siden jeg begynte å gjøre dette. Hvis målene dine er å få så mye muskel som du muligens kan uten å bruke narkotika, eller å miste så mye fett som du kan, mens du er fortsatt frisk, bruker du karbohydrater enten før eller etter, gir ikke nok mening til meg på dette punktet å garantere deres inkludering.

Glad løfting!

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: