💪🥇Emotional styrke: Ta en risiko ... Fang drømmene dine - Fitness Angela Salvagno & Fitness News

Min måte: Fitness er ikke alltid rettferdig

Når du er ung, hopper du uten omsorg, risikerer du uten tanke og du tar på verden. En sjanse er en undergrunnsbaner, et første kyss eller det siste skuddet i et basketballspill. En våge forteller deg din forelskelse, du er interessert i dem eller søker på drømmekolen din. Du tror at du kan lykkes, og at gode ting skjer med gode mennesker.

Som voksne lever vi en roligere eksistens. Vi skaper vilkårlige grenser for våre prestasjoner, og vi lever i frykt for skuffelse. Vi er hele tiden bekymret, og som et resultat spenderer vi mer tid på å trekke seg tilbake enn å drømme. Vi stunt vår vekst og hindrer vår kreativitet, og vi bruker for mye tidfarging inne i linjene. Hvem lærte oss å leve hver dag i frykt?

Det er sannhet å si: "Uvitende er lykke." På noen måter jo mindre vi vet jo mer vi kan oppnå. Når du ikke har opplevd feil, frykter du ikke det. Hvis du ikke har følt smerten av avvisning, vil du ikke bruke livet ditt til å unngå det. Uunngåelig opplever vi alle disse ubehagelige følelsene, og den sanne testen er om vi lar disse situasjonene holde oss tilbake, eller drive oss fremover.

Denne uken ble jeg tvunget til å møte en av mine frykt, og det var på TV. Jeg har alltid drømt om en karriere som inkluderer skriving og radio, men fjernsyn har alltid vært en kilde til angst for meg. Du ser, med skriving kan du redigere deg selv og ingen kan se eller høre deg, og med radio kan du bare høres dumt, ikke se det. Dette var min begrunnelse. Med TV, vel, kan du høres forferdelig og se skremt. Hvem i sitt rette sinn ønsker å se vanskelig utover tusenvis, muligens millioner av mennesker? Dette er de tankene jeg bodde med, til jeg fikk et anrop fra en produsent som ønsket at jeg skulle gjøre et kort segment for et nytt helhetlig helse show.

Min assistent tok samtalen og videresendte meldingen til meg. Mitt første svar var ekstrem frykt, og jeg trodde jeg skulle avvise. Selv om det er smigrende å motta et slikt tilbud, følte jeg at jeg ville gjøre en fullstendig dum av meg selv, og jeg hadde ikke lyst til å gjøre det. Vel, det er bare delvis sant. Jeg ville gjøre det, men jeg var for redd for å forplikte meg til det.

Universet hadde tydeligvis en annen plan for meg. Jeg hadde bestemt meg for å ringe produsenten tilbake og bare høre ham ut. På en eller annen måte i forvirringen kopierte assistenten min telefonnummeret feil, og til tross for vår beste innsats for å ringe nummeret ti forskjellige måter, kunne vi ikke nå ham. Det var i dette øyeblikket at jeg skjønte at jeg ble ødelagt. Jeg bestemte meg for å flytte min energi, og jeg sa bokstavelig talt høyt, "Ok Universe, hvis du virkelig tror dette er gunstig for meg, er jeg opptatt av utfordringen. Hjelp meg å finne en måte å nå ham, og jeg vil møte dette med nåde.? Det var øyeblikk senere at jeg hadde en annen ide. Jeg sendte markedsføringschefen for hans firma og i løpet av minutter ringte produsenten mitt kontor.

Jeg ble definitivt testet, men det var søkingsprosessen som fikk meg til å verdsette den potensielle opplevelsen, og jeg visste at jeg trengte å gjøre det. Ja, jeg var redd, men hva ville vært verre – angre eller midlertidig frykt? Jeg valgte frykt. Jeg filmet det denne uken, og jeg kan ærlig si at det var en utrolig opplevelse.

Jeg oppfordrer deg til å spørre deg selv hva du unngår fordi du er redd? Hva går du glipp av på grunn av en "hva om ?? Stamper du din kreativitet av frykt for avvisning? Unngår du et forhold for frykt for skuffelse? Bor du i en by du misliker fordi du er redd for at et trekk kan være verre? Spør deg selv hva livet ditt kan være som om du levde som et barn igjen, selv for et øyeblikk, og hold deg innstilt for ditt eget lille mirakel.

Glad løfting!

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: