💪🥇Natural Bodybuilding med JC: Hvis jeg mai ... - Fitness Angela Salvagno & Fitness News

Min måte: Hvorfor jeg elsker Fitness

OMG – hva gjør han? Rask, ta et bilde og sett det på Facebook!

Vi har alle møtt disse øyeblikkene i treningsstudioet, hvor du observerer at noen gjør noe så rart, så plagsomt og så usikkert at du bare vil løpe over treningsstudioet som skriker STOPP! Men hvor mange av oss har gjort noe med det? Sannsynligvis svært få.

Uerfarne treningsstudenter kan i det vesentlige brytes inn i to grupper; 'Nybegynner' og min favoritt, 'Broscientists'. Når det gjelder trening og trening generelt, finner jeg at "alle er en ekspert." Det ser alltid ut til at alle har svaret på evig liv, hemmelighetene til de raskeste muskelbyggingsteknikkene, og kunnskapen om riktig ernæring.

Mange uerfarne trenere er svært ivrige etter å implementere nye "gjennombrudd" teknikker som ofte skrives ut i muskelmagasiner. Hva er verre, når de adopterer disse teknikkene, ser det ut til at de utvikler tankegangen at det er utvilsomt riktig. Du vil se dem i treningsstudioet, trene med størst intensitet og trekke oppmerksomheten til dem rundt dem. Ut av nysgjerrighet vil mange spørre om de nye teknikkene, og den uadviserte og unknowledgeable treningsgruppen omdannes umiddelbart til en Broscientist.

Fitness er et veldig berørt område for mange, og dette kan være produktet av treningsstudioet som blir et veldig skremmende sted. Alle ønsker å gi inntrykk av at de ikke bare er i stand til å utføre vanskelige og kompliserte treningsrutiner, men at de også er kunnskapsrike i området. Dessverre er mye av informasjonen som flyter rundt på internett og i magasiner, bare ubegrunnet Broscience, som i siste instans vil få deg skadet og vil oversette til ingen suksess overhodet.

Det er mye god litteratur på denne nettsiden om kroppsmekanikk. Jeg anbefaler deg å berøre det grunnleggende om kroppsmekanikk og de naturlige bevegelsene og stillingene i de ulike delene av menneskekroppen. Mens vi er i stand til å bevege seg, bøye, strekke seg og manipulere kroppene våre til alle slags stillinger, er det virkelig ingen grunn til å teste denne evnen når i et treningsstudio. For alle intensive formål om vektopplæring, skal jeg tilby disse enkle ordene for råd: Hold det enkelt. Plukk den opp, og legg den ned igjen.

Holde seg til de grunnleggende sammensatte løftene (med god form, minus alle nye tillegg eller teknikker), er den beste måten å sikre en trygg, hyggelig og gunstig løft. Ta en titt på strømløftere, for eksempel. Du vil aldri se dem pakke seg inn med kabler i jungel treningsstudio, gjøre knep på en ball eller oppreist dumbbells, eller bruke hendene til å pedalere på en motorsykkel. For å se gevinster, må du stimulere muskelen, ikke stress kroppen eller slippe en plate.

Jeg er vanligvis ikke en til å gripe inn. Jeg vil ikke være "den fyren", men det kommer en tid der noe skal sies i sikkerhetens interesse. Jeg vil helst være "jerken som tror han vet alt" i stedet for å være vitne til en forferdelig ulykke. Jeg vil aldri løpe til en person og rope på dem for å stoppe hva de gjør. Min tilnærming er å spørre om trening og uttrykke interesse i form, metode og oppfattet fordel. Jeg vil tilfeldigvis legge til hvordan jeg trener den samme muskelen, og hvis jeg er kjent med forskning i saken, legger jeg den til som en "interessant sidenotat." Du vil ikke forandre tankene til en Broscientist, men du kan forhåpentligvis plante den frø for dem å fortsette sin forskning.

Den andre kategorien, nybegynneren, er en enkel finne i treningsstudioet. De utfører vanligvis ikke latterlige og farlige stunts i treningsstudioet. De pleier å gå på to måter, veldig lett eller veldig tung. Hvis de er modige, prøver de frie vekter. Hvis de er klare, forblir de på maskiner. Jeg prøver å unngå stereotyping, men de spretter vanligvis fra trening for å trene og bruker altfor mye tid på isolasjonsøvelser for armene, bare andre til overflod av reps for brystet som utføres på flat, helling og tilbakegangsbank.

I motsetning til Broscientisten er nybegynner ivrig etter å lære og er oftere enn ikke villig til å godta råd eller anbefaling fra en veteran. Jeg føler meg mer komfortabel å hjelpe nybegynnerløftere. Vi må alle starte et sted, og hvis noen hadde hjulpet meg underveis, kan jeg ikke hjelpe, men føler at jeg ville være dobbelt så stor som jeg er i dag.

Nybegynnere løfter ofte krever retning i flere aspekter av en treningsrutine, spesielt gruppearbeid, riktig vekt og form. En enkel tilnærming til "hei kompis, jeg ser at du gjør dumbbell krøller for dine bicpes. Jeg elsker den øvelsen også, men du vil kanskje prøve en lysere hantel. Det vil tillate deg å løpe gjennom et større spekter av bevegelser uten å måtte spenne ryggen for å krølle den. "Lydig ostlikt? Sikker – men hvis han er seriøs om å ha gevinster, vil han høre.

Mange ganger merker jeg også at jeg er tailed i treningsstudioet. Dette er veldig vanlig. Jeg gjorde det da jeg var nybegynner! Å se på og ta notater på de store guttene i treningsstudioet er en fin måte å få ideer til treningsøkter og skjemaer. Det er bare et par ting du vil passe på når du gjør dette. Den første, være diskret. Ikke følg blatant og stirre. Det er uhøflig og distraherende, minst sagt. For det andre, juster treningen din, slik at du får lettere vekt. Ikke prøv å konkurrere med de store guttene eller løft en vekt som du tror vil være imponerende. Dette gjelder spesielt hvis det er en treningsøkt du aldri har prøvd før.

Når jeg legger merke til at jeg er tailed, utfører jeg bevegelsene mine sakte og lett, slik at observatøren ser riktig form og repetisjoner. Jeg innrømmer at det er smigrende, så jeg har ikke noe imot å bremse treningen hvis det betyr at jeg inspirerer noen andre.Hvis personen som følger meg, følger min nøyaktige rutine, noe som betyr at han får på samme utstyr så snart jeg er ferdig med det, ser jeg på avstand. Hvis jeg føler at intervensjon er nødvendig, går en enkel introduksjon langt. «Hei mann, jeg ser at vi ganske mye har den samme treningen i dag ….» Resten utvikler seg derfra.

På mine tidlige dager med hekling ble jeg ledet til å tro at skjemaet var riktig, da det egentlig ikke var, og jeg gikk ikke lav nok. Som et resultat av den delvise repen var jeg i stand til å "squat" veldig tung, racking vekt over 365 pounds på min 150 pund ramme. Det var en fyr på treningsstudioet som hele tiden skulle hound meg om ikke å gå lavt nok. Han var ikke forsiktig. Han var ikke glatt. Han ville blatant skrike over treningsstudioet, gå LOWER. Da jeg var ferdig med et sett, ville han nærme meg og si ting som "Du går ikke lavt nok. Du gjør bare deg selv en god dissept. »Har han tilbudt å vise meg hvordan man gjør det? Tilbød han forslag? Nei – han ga unnskyldninger om hvorfor han ikke knep seg selv. Det kom til det punktet at jeg måtte unngå ham mens jeg var på treningsstudioet, gjorde sett når han ikke så, eller endre treningsøktene rundt meg og hans tidsplan. Det var et veldig ubehagelig miljø for meg fordi han fikk meg til å føle meg dum.

Ved en bestemt anledning hadde jeg 365 på ryggen og en spotter bak meg, og jeg gjorde det jeg trodde var en solid knebøy. Fra bak meg hører jeg et skrik, "GÅ LOWER." Vel, jeg gikk lavere, og du kan gjette hva som skjedde. Jeg satte meg med det. Der var jeg, krumplet under 365 pund med rumpa på gulvet og knærne rundt ansiktet mitt. Jeg har kanskje ikke utført treningen for å få mest mulig ut av det, men hans tilnærming til å "hjelpe meg" var faktisk utrolig farlig og forårsaket nesten en alvorlig skade.

Nøkkelen til å nærme seg noen i treningsstudioet er å unngå å fremmedgjøre dem. Som jeg har sagt før, vil du ikke være grunnen til at noen ikke kommer tilbake. Det siste du vil gjøre, er å skremme noen eller få dem til å føle seg dum.

Glad løfting!

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: