💪🥇Interview med den fantastiske Jeremy Scott - Fitness Angela Salvagno & Fitness News

Motivasjon til å trene

HVORDAN FÅR DU START MED FITNESS / BODYBUILDING?

Jeg har elsket å være aktiv hele mitt liv, vokser opp i liten by MN, alt jeg gjorde var å spille sportsfotball, baseball, basketball du heter jeg spilte den. Jeg endte faktisk med å spille basketball hele veien gjennom min tid på college. Etter utdannelse ble styrketrening og kroppsbygging bare en naturlig oppfølging. Når konkurransedyktige basketballspillene mine avsluttet, trenger jeg et annet uttak noe å dedikere meg til og fitness ble mine nye obsessions.

HVA HAR WORKOUT ROUTINE VÆRET BEDRE FOR DIG?

Jeg trener for tiden 4-5 dager i uken, med fokus på sammensatte bevegelser: deadlifts, squats, heavy pushing og pulling bevegelser som er essensen av styrketrening. Jeg elsker bodybuilding stil trening, så vel som funksjonell fitness, så jeg prøver å blande de to stilene sammen.
Dette ville være en grunnleggende styrke splittet:
Dag 1 – Ben / Calves / Core
Dag 2 – Bryst / Rygg
Dag 3 – Skulder / Biceps / Triceps
Gjenta

Jeg liker å være aktiv hver dag, så det kan være å vandre fjellene her i Phoenix, spille basketball, sprette eller gå gjennom noen av våre oppstartsleirer ved Jeremy Scott Fitness. Det er vanskelig for meg å ta fridager fra noe jeg elsker, og hvordan jeg ser det, bena dine jobber hver dag, så hvorfor ikke bruke dem.

Jeg vil si dette, jeg hater å gjøre lang, sakte, kjedelig cardio Jeg ser ikke formålet med det, jeg er en stor tro på høy intensitetstrening. Jeg elsker å trene som en toppnivå-idrettsutøver hele året; jobber hardt, jobber smart og hever hjertefrekvensen min. Jeg prøver og trener ikke bare for estetikk, men også for ytelse å være sterkere, raskere og mer funksjonell.

HVA ER DIN FAVORITE Øvelser?

Min Topp 5 ville være i ingen bestemt rekkefølge ….
markløft
Trekk opp
sprints
burpees
Ulike Squat Variasjoner – Split, Front, Sumo, listen fortsetter og fortsetter …

HVA ER DIN TYPISK DØD LIKE?

Min ernæringsplan akkurat nå er veldig enkel, i hvert fall for min livsstil. Siden i fjor har jeg gjort min egen versjon av intermittent fasting. For å være kort, jeg raser hvor som helst fra 16-20 timer hver dag, og jeg spiser alle mine makro næringsstoffer innen et 4-8 timers vindu.
For eksempel vil jeg spise fra klokken 11.00 til 7 pm så de resterende 16 timene vil jeg bare drikke vann og kaffe. Andre dager kan jeg bare spise mellom 3 pm-7pm og rask de andre 20 timene.

Jeg vet at det kan høres gal, men uten å kjede deg med all vitenskap, har jeg funnet, for meg, det er lettere for fordøyelsessystemet mitt. For å hjelpe meg å holde meg overalt, sykler jeg også carb-inntaket, og går ikke-lav-høy carb i forskjellige mønstre. Min eneste andre store regel er om den: løper, svømmer, flyger og vokser fra bakken, spiser den, hvis den kommer med strekkode, glem det.

Hvilke tillegg tar du?

Jeg er en Prolab Athlete //www.prolab.com/team/jeremy-scott/ og jeg elsker å jobbe med dem, da de har noen helt fantastiske kosttilskudd som har hjulpet meg med å gjøre store fremskritt i trening. Det har også hjulpet meg videre med min utdannelse i hvor viktig tilskudd kan være i treningsregime.
Multi-Vitamin
Fiskolje-glukosamin
Vitamin D3
Vitamin C
Spirulina
ZMA
melatonin
Prolab Whey Isolate
Prolab Beta Alanine Extreme
Prolab BCAA Plus
Prolab Creatine
Prolab Glutamin

Jeg tar mine kosttilskudd på 3 ganger i løpet av dagen før treningen, etter trening, og like før jeg går i dvale. Nå er disse mine grunnleggende stifter, det endres gjennom året basert på mine mål og konkurranseplan. Det nye nye tillegget i år har vært Beta Alanine Extreme, det har vært en stor hjelp med utholdenhet, og det gir meg den ekstra push for å holde intensiteten min høyere i løpet av treningsøktene.

Hvilke feil har du gjort når du begynner første gang?

Alle, men de største 2 hendene må være – ikke har en ernæringsplan som passer til mine mål eller bedre, uten å ha en forståelse av hva de beste ernæringsalternativene var for kroppen min. Også, som de fleste gutta løfter for tungt for tidlig og fokuserer på single joint bevegelser i motsetning til sammensatte bevegelser.

HVORDAN ER DIN FAVORITE PRE OG POST WORKOUT MEALS?

Pre-Workout Jeg holder det enkelt, vanligvis trener jeg fastet, og jeg spiser ikke noe annet enn 200-600 mg koffein blandet med noen PROLAB BCAA og PROLAB Beta Alanine.
Legg treningsøkten enkelt også, typisk 40-50g PROALB Whey Isolate og ca. 30-60g dextrose avhengig av mine mål og treningsøkt.

HVORDAN ER DITT KORTVARIGE OG LANGSIKTIGE MÅL?

Kortsiktige mål er enkle Jeg vil bare fortsette å lære og forbedre min kunnskap om ernæring og generell kondisjon. Langsiktig for å fortsette å bygge www.jeremyscottfitness.com som den fremste vekttappunktet i Scottsdale, AZ!

Hvordan måler du din fremgang?

I hele virkeligheten hvis jeg kan se meg selv i speilet og spørre "gjorde du alt i din makt for å bli bedre i dag?" Og svare på JA … .Jeg gjør fremgang 1 dag av gangen!

HVORDAN FORHANDLER DU MED KRAVINGER FOR JUNK FOODS, SALTY FOODS AND SWEETS?

Jeg spiser dem! Vel noen ganger det er, vi er menneskelige, og jeg planlegger vanligvis fuskene mine i god tid, så jeg spiser dem en optimal tid. Planlegging fremover har hjulpet meg med å holde på spor flere ganger enn ikke å vite om noen dager, du kan ha det pizza, iskrem eller hva du ønsker for nå.

Hvor lang tid bruker du GYMEN UNDER EN TYPISK ARBEIDSUTSATS?

Styrketreningsdager varer vanligvis hvor som helst mellom 45-75 minutter, mens kardio-øktene mine ikke er lenger enn 20 minutter og vanligvis involverer sprints eller noen variasjoner av dem.

FUN QUICK QUESTIONS FOR VÅRE LESERE

Favorittfarge? Hvit
Favoritt mat? – Jeg måtte si burgere og frites
Favoritt TV Show? Dexter
Favorittfilm? amerikansk psykopat
Favoritt Band / Sanger? Aaron Lewis – Staind
Har du noen kjæledyr? 2 år gammel hund – Jacey

Sluttord?

Når det gjelder din egen treningsreise, vennligst ikke sammenligne deg med andre mennesker du ser på treningsstudioet, i blader eller på TV, bare fokus på hva du kan kontrollere, og det er du. Jay Cutler sa noe for noen år siden mens han trente til Olympia som satt fast med meg. "Jeg skal bare være den beste Jay Cutler jeg kan være." Det gjorde meg klar over at det er alt jeg kan gjøre. "Bare vær den beste Jeremy Scott jeg kan vær "det samme gjelder for deg, bare vær den beste versjonen av deg selv i dag og hver dag fremover. Takk og vennligst sjekk vår nettside og følg oss på Facebook og twitter for tonnevis av GRATIS motivasjon, trening og næringsinformasjon. Lenker nedenfor

HVORDAN SKAL DU GJØRE JEREMY SCOTT

Nettsted: //www.jeremyscottfitness.com
Facebook: //www.facebook.com/Jeremyscottfitness
Twitter: //twitter.com/#!/jsfbootcamps
Prolab-idrettsutøver: //www.prolab.com/team/jeremy-scott/

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: