💪🥇Your Friendly Neighborhood Gym Girl: Cardio Police - Fitness Angela Salvagno & Fitness News

Muskelprøve: Brystmusklene 2

Ok alle, klapp hendene dine, vri hoftene dine og gjør STEPMILL LEAN!

Jeg burde ikke sjekk om dette emnet fordi det er et problem jeg ser hver dag på treningsstudioet, og har gjentatte ganger sett i 15 år. Hvor mange av dere lesere er skyldig i å hoppe på en kardio-maskin og sette intensiteten eller hellingen på et nivå du nok ikke er klar for? Eller kanskje du tror du har utført kardio på et passende nivå som er utfordrende og svett, men kan sannsynligvis sette kroppen i fare for skade. Den sikre måten å fortelle om du gjør effektiv, riktig bruk av tiden din på en cardio-maskin, er din POSTURE. Ta en titt på dette bildet av mitt midtvev. Dette er det som gjorde meg klar over at jeg må nå ut og få denne viktige meldingen på tvers.

Jeg er en skikkelig trener – jeg er forsiktig med teknikken min, form, symmetri og holdning når jeg trener. En dag i nærheten av min siste kroppsbyggingskonkurranse, da jeg var ute etter energi, kom jeg hjem fra en kardio-økt med krøller på midten. Jeg følte at jeg hadde stått oppreist i hele 30 minutter på stiften, men tydeligvis hadde vært slouching eller mitt midt ville ikke ha brettet slik.

Dette er et mildt tilfelle av dårlig form, men jeg er sikker på at hvis jeg er skyldig i det, er mange av dere også. Her er noen doser og ikke for det populære kardioutstyret du finner i treningsstudioet ditt. Jeg fremmer opplæring på en måte som du bruker kroppen din i virkelige situasjoner. Du går ikke nedover gaten mens du er brettet i halvparten og henger på noe for å ta vekt av beina, så hvorfor trene den måten i treningsstudioet?

STEPMILL:

Hvis jeg ser noen av dere som bruker 30-60 minutter på en steinmølle (svingete trapper), lener seg nedover, støter over stabilitetsstengene / håndtaket og ser ned på gulvet, må jeg kanskje jakte deg og sende deg til den stakkars avføringen . Ønsker du virkelig at musklene dine skal utvikles mens du bærer deg i en så farlig stilling? Det kan virke som om du målretter beina dine, men bare forestill deg hva din nedre del går gjennom. Personlig tror jeg at hip-flexorer, glutes og hammer lider også, og det er bare et spørsmål om tid før det kommer opp i form av betennelse eller skade.

Hvis du ønsker en sint svettete økt og vil at beina skal jobbe hardt, sett hastigheten i et tempo hvor du føler deg utfordret med å holde armene oppe i luften, hviler hendene på hodet eller legger dem på hoftene. Jeg liker å se hvor lenge jeg kan gå uten å berøre baren. Dette er en utrolig effektiv måte å målrette beina på, og hvis du vil målrette dine gluter også, må du sørge for at du klemmer dem på slutten av hvert skritt. Et annet triks du kan gjøre for å maksimere økten din, hopper over trinnene – prøv å utvide hvert skritt og treffe hvert annet trinn.

Hva med dette vanlige scenariet – Wrist-Massacre. Jeg antar at jeg ikke kan begynne å snuse om holdning i dette tilfellet, men jeg garanterer at håndleddene er dømt for skade, med det nivået av belastning i 60 hele minutter. Det er ikke engang det store problemet her – problemet er maskinens fart. Det er tydelig for fort hvis beina ikke kan holde seg og du må holde kroppsvekten av maskinen for å fortsette med den hastigheten.

Tenk på hva du prøver å oppnå med denne teknikken. Hvis det er fett tap, og du er ikke komfortabel å tråkke uten å holde på noe, senk hastigheten litt, og legg håndene lett på sidestengene, rett på sidene eller litt tilbake, slik at skuldrene dine blir tvunget til å firkantes. Stol på meg, du vil fortsatt brenne alle de kaloriene du brente med Wrist-Massacre-teknikken.

Steppmaskin:

Stepmill-teknikkene gjelder også for Stair-klatreringsmaskinene. Alle har sett noen som gjør håndleddet-massakren på en trappklatrer. Jeg foretrekker en svett håndfri stairclimber økt. Jeg så stor forvandling i midjen min (lavere abs) og indre lår da jeg lærte å bruke en trappeklubber på en effektiv måte. Jeg tror oppriktig at jeg kunne bruke en trappeklubber i 30 minutter og få mer av en treningsøkt og brenne flere kalorier enn noen som bruker Wrist-Massacre-teknikken i 60 minutter.

I stedet, prøv å presse ned med dine hæler på hver skritt og klemme glutene. Still intensiteten ganske høy, slik at du må presse deg fast på hvert trinn for å holde seg høyt på maskinen. Ved å bruke raske, korte trinn for å holde deg selv forhøyet, sammenligner du ikke etter min mening. Den beste delen er at du egentlig ikke trenger å gjøre dette for en hel time. 25 til 35 minutter er rikelig.

tredemølle:

Min største bekymring med tredemøllebrukere er usunn holdning og innstilling upassende helling / hastighet. Vi kan alle bruke en påminnelse til å holde god holdning på tredemølle. Dette kan høres morsomt ut, men jeg liker å forestille meg at det er et kamerabesetning som filmer meg når jeg er på tredemølle. Noen ganger kan jeg forestille meg at jeg er på den siste strekningen av et maraton, og folkemengder ser på meg, og aviser snakker på bilder. Jeg tenker på hvordan jeg vil vise dem. Vil jeg se ut som jeg er helt døende og ikke i stand til å holde meg selv? Ville jeg ønske å hunching over som om jeg er 98 år gammel og står over en walker? Nei, jeg vil se ut som en idrettsutøver med skuldre tilbake og et smil på ansiktet mitt. Visualisering gjør underverk i å få meg gjennom tøffe hjertesykdommer.

Med hensyn til fart og helling, er alt dette jeg må si dette; som hovedsakelig angår hellinghastighet som mange kroppsbyggere gjør for å kutte fett nær konkurranser, er innstillingene dine for ambisiøse hvis du må henge på kjære liv og tråkke deg opp den hellingen. Jeg våger deg å prøve en handsfree økt på en moderat stigning i stedet.

Ansvarsfraskrivelse: med håndfri kardio-økter, vær sikker på at du er trygg i din balanse og styrke. Jeg tolererer ikke usikker maskinbruk.Jeg har noen dager der jeg kan gå lengre perioder uten å holde på stolpene, og noen dager hvor jeg må lett holde fast. Hovedmålet er å ikke stole på armer / hender for å holde kroppsvekten oppe av maskinen.

ADVARSEL: Ved å bruke disse kardietipsene kan det hende at du må ta med en mop for svettepulveret på gulvet, en bytte av klær for resten av treningen og et hårhåndkle. Skål til en vakker WET og utmattende tur til treningsstudioet!

Glad løfting!

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: