💪🥇UPDATE: Ronnie Coleman tilbake i treningsstudio, men krever en annen kirurgi - Fitness Angela Salvagno & Fitness Nyheter

OPPDATERING: Ronnie Coleman tilbake i treningsstudio, men krever en annen kirurgi

Kroppsbygger Ronnie Coleman er utvilsomt en av de største kroppsbyggerne av all tid. De 8 Mr. Olympia-titlene alene gjorde ham til et husnavn, men hans karakter og ånd fortsetter å gjøre ham til en inspirasjon for oss alle.

Ronnie har uttalt flere ganger at han alltid skal trene for resten av livet, og styrke og kroppsbygging vil alltid være fra hverandre av ham. Men for alle som tviler på Olympia-mesterens ord, har Ronnie Coleman lagt ut et Instagram-innlegg som viser kongen av bodybuilding hardt på jobben i treningsstudioet, bare uker etter en stor komplisert operasjon.

Operasjonen var tilsynelatende en suksess, men nå ifølge Ronnie Coleman, er han klar til å gå under kniven igjen.

"Jeg burde også informere dere om at jeg har en annen operasjon torsdag fordi stangen kom løs fra skruen rett etter operasjonen."

I et nytt Instagram-innlegg går Ronnie inn i detaljene om hans kommende operasjon og nøyaktig hva som skjedde etter den vellykkede operasjonen.

"Jeg prøver mitt beste for ikke å skade ryggen min som jeg nettopp har hatt operasjon 3 uker siden og frisk ut av rehab sykehus 5 dager siden. Jeg trener på Powerhouse gym downtown Columbus Ohio gjør deg klar for Arnold Classic.

Jeg burde også informere dere om at jeg har en annen operasjon torsdag fordi stangen kom løs fra skruen rett etter operasjonen.

Jeg ble nettopp utgitt fra utvinningsrommet da sykepleieren kom inn i rommet mitt for å sjekke bandasjen min.

Hun spurte meg om å rollover og så snart jeg gjorde, hørte jeg en høy pop.

Da jeg rullet tilbake over det dukket igjen.

Min 2 ukers oppfølgingsavtale viste en løs stang etter røntgenstråler.

Så jeg trenger deg til å be for meg en gang til.

Jeg trener bare, så kroppen min forstyrrer ikke så mye som det allerede har for øyeblikket. Jeg er veldig liten for øyeblikket, men det er alt bra fordi vi alle vet at musklene har minne. Dr har informert meg om at operasjonen bare vil være en time, og jeg trenger ikke innlagt behandling,

Takk Gud.

Jeg vil sikkert fortsette min polikliniske behandling. "

Og i mellomtiden gjør Ronnie Coleman det til Arnold Classic Ohio!

"Bare gjort det til Arnold Classic. Gjorde behandling tidligere i dag, men går til treningsstudioet i morgen. Håper å se dere på Arnold-seminaret. "

Ronnie Coleman viste seg å være en ustoppelig kraft, og han er et virkelig spesielt menneske. Svært få av oss kan til og med håpe å ha styrke av ånd som ser ut til å komme så naturlig til Ronnie Coleman.

Vi ønsker Ronnie Coleman alt det beste når han fortsetter sin kamp for helse.

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: