"Hva er den beste Preworkout? - Fitness Angela Salvagno & Fitness News

Se på: Ronnie Coleman Hva det tar å være # 1 – Beste motivasjon noensinne

Før du begynner å lese, vil jeg gjerne starte med å si at det ikke er noe definitivt svar. Jeg har prøvd noen treningsøkter som ble riddled med buzzword-etiketter som "BRUTAL" "MEGA" "AWESOME" og "HARDCORE", mens alt jeg fikk fra dem var en mindre halsbrann, mens på den andre en koffeinpille (før jeg utviklet en latterlig toleranse) sendte meg inn i ren dyrmodus. I denne artikkelen vil jeg prøve å dissekere hva som faktisk gjør en god pre-trening og hva du bør ta for å få den ekstra kanten i treningen. La oss få denne festen startet!

Kjemien

Den barebone grunnleggende av de mest pre-trening supplement er koffein, kreatin, nitrogenoksid og beta-alanin. Koffein gjør deg hyperaktiv og energisk, kreatin fremmer muskler vekst og energi, nitrogenoksider forlenker blodkarene og gir deg den beryktede "pumpe", mens beta-alanin øker din styrke og utholdenhet i løpet av en treningsøkt. De er de 4 beste grunnleggende som du finner i nesten alle før-treningstillegg. De er til gym junkies hva kokain er til Charlie Sheen, en nødvendighet. Treningsbransjen er imidlertid basert på selskaper som er i den for å vinne den … mening; de vil ikke bare at du skal være fornøyd med deres supp, de vil ha pengene. Så, selvfølgelig, bedrifter trenger å gjøre sitt produkt skiller seg ut på en eller annen måte.

Dette er nå punktet når de begynner å kaste i tilfeldig sh * t inn i blandingen. Ofte hvis du ser på ingredienslisten over en treningsøkt, vil du se et "kult" lydende navn for en ukjent kjemisk forbindelse, noe som "hulk semen" eller "varulvblod". Det kan være kokain, det kan være Bane's giftformel eller det kan bare være sukker, poenget er at de ikke vil at du eller andre selskaper skal vite hva deres "hemmelige ingrediens" er.

"Er det trygt å ta pre-trening?"

Ja, det er helt greit, men jeg vil oppfordre deg til ikke å gi opp til pesky supplere butikk selgere som prøver å selge deg alt de har i butikken. Hvis det er første gang du går ned i kaninhullet som er pre-workout-markedet, foreslår jeg å kjøpe et par testere først og se hvordan de føler. Ikke la etiketter lure deg. Bare fordi de har en badass som ser slange som deres logo, betyr ikke at de er et godt selskap, eller at ting du kjøper er noe bra. Og for kjærligheten til alt som er hellig, forbruker ikke forbi den anbefalte doseringen. I det minste ikke i begynnelsen, trenger treningsøkter litt tid før de begynner å sparke inn. Det kan være 10 minutter eller det kan være en halv time før ting sparker inn. Dette er ikke en rave og før treningen er ikke sur , det er langt mer verre.

Blander din egen Stash

Ved nå har en lyspære vist seg over hodet ditt, og du tenkte på deg selv "Hvorfor kan jeg ikke bare kjøpe de grunnleggende 4 ingrediensene og blande mine egne ting?". Sakte ned, Pablo Escobar. Ja, du kan gjøre det, og det kan trenge litt, men ettersom toleransen sparker i, må du øke doseringen din, og før eller senere vil du ende opp med å fortære en knyttneve full av 100 mg koffeinpiller bare slik at du ikke faller sover i treningsstudioet. Og stol på meg på denne, du vil ikke bli hekta på koffeinpiller. En pille vender seg til to piller, to blir til fire og før du vet det din downing åtte piller og fråter din egen sunnhet.

Pre-treningsalternativer

Et godt ogerget treningsmåltid kan ha en lignende effekt i treningsstudioet som en pre-trening. Noe fylt med raske sukkerholdige karbohydrater som kommer raskt inn i blodbanen. Det vil fylle deg med energi og gi deg et fint løft i treningsstudioet. Matvarer som peanøttsmør på ristet brød med noen frukter er et godt eksempel på et før-treningsmåltid. Men å si at til et treningsstudio er junkie som å fortelle et meth hode at han burde prøve sjokolade i stedet.

Hvis du spiser før du trener, er det egentlig ikke så, hva med sint musikk? Gå til youtube og skriv inn noen av de følgende begrepene "beste gym musikk" "beste musikk spilleliste" og begynne å forske. Ikke fortell meg å lytte til Slayer (eller Taylor Swift hvis det er flere ting), legger ikke automatisk 20 lbs til benkpressen din.

Anbefalte Pre-treningsøkter

Listen over supps her er enten ting jeg tar, pleide å ta eller anbefalt av venner. Jeg blir ikke betalt selskapene for å shill sine ting.

N1

Etiketten på denne badboyen sier "ADVARSEL: Ekstrem energi" og ho lee phuk, de tuller ikke. Det tar alt fra et par minutter til 20 minutter å sparke inn, men når det sparker i det er tingles, er det energi, det er aggresjon, det er hyperaktivitet. Det er alt en solid pre-trening trenger å være. Faktisk er det den eneste pre-trening jeg prøvde som hadde et øyeblikksspor inn. Alt jeg prøvde heller virket ikke i det hele tatt, eller jeg måtte ta en absurd mengde for å få noe ut av det.

Koffein tabeller

Ja, jeg snakket om koffein-tabletter. Ja, de er veldig vanedannende og ja, jeg setter dem fortsatt på listen. Ærlig, dette er den eneste treningsøkten du virkelig trenger. Det sparker i nesten umiddelbart og varer lenge nok til at du fullfører 8-timers armer treningsøkt. To ganger. Bro tips: hvis dette kommer til å bli din første gang dabbling med koffein piller, start with100mg piller. Det vil være mer enn nok.

Min Pre

Jeg har personlig ikke prøvd dette, men det er høyt rangert online og en venn av meg svinger at det er like hardcore som hardcore blir. Å ta en gander på ingrediensene, jeg forstår raskt kjærligheten det blir. Den pakker en stor punch i koffeinavdelingen som den har 400mg per porsjon. Ta to skudd av dette og forberede seg på å ha en ytre kroppsopplevelse.

Olimp's Redweiler

Selv om etiketten lover en rasende pumpe og har gode online vurderinger, ble jeg igjen underwhelmed av den. Jeg prøvde den flytende versjonen som har en etikett som sier; at du ikke, under noen omstendigheter, drikker mer enn halvparten av hetteglasset. Jeg var en veldig sta person, jeg bestemte meg for å prøve lykken min og drikke det hele og vel, ingenting skjedde. Imidlertid har jeg en venn av meg et hetteglass med Redweiler, han drakk halvt og forresten han så, trodde jeg at han ville bli en Super Saiyan.

Cobra Labs 'forbannelsen

Bodybuilding.com har det rangert som nr. 8 på det beste pre-treningslisten, og jeg var alltid ganske nysgjerrig om det var noe bra siden det ble anbefalt til meg ved flere anledninger. Jeg fikk sjansen til å prøve dette når en fyr i treningsstudioet begynte å downing disse før en MMA-økt. Jeg spurte ham nysgjerrig om det var noe bra, og den høflige fyren tilbød meg å ta en scoop. Jeg tok ham på tilbudet hans og vel … ingenting skjedde. Men jeg fikk en sjanse til å gjøre litt lys sparring med fyren senere, og han fløy gjennom treningsstudioet. Så … ja, antar jeg det virker?

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: