💪🥇Ronnie Coleman forklarer om den kommende kirurgi - Fitness Angela Salvagno & Fitness News

Shawn Perine Redaksjonell direktør for Flex And Muscle & Fitness har gått bort

Den legendariske kroppsbyggeren og otte-time Mr. Olympia-mesteren Ronnie Coleman hadde en rekke operasjoner siden han gikk ned fra konkurranseplanen, og i januar 2018 satte han seg igjen under kniven igjen.

Ronnie har et hjerte av en ekte mester! Tidligere 8x Mr. Olympia er ikke klar til å bremse, de komplekse operasjonene har ikke forandret arbeidsetikken som Coleman besitter. Han har vært dedikert til bodybuilding (til tross for mange skader og operasjoner) non stop.

Ronnie uttalt flere ganger etter hver operasjon som "han angrer ikke" og "vil aldri slutte å løfte vekter".

Ronnie Colemans hovedoperasjoner:

  • Desember 2007 – Laminektomi av L4-L5 plater
  • Juli 2011 – Disc dekomprimering av L3-L4 plater
  • Desember 2011 – Fusjon av nakke C4-C5-C6
  • Juli 2014 – Venstre hofteutskifting krever 2 skruer
  • August 2014 – Høyre hofteutskifting som krever 4 skruer
  • Juli 2015 – Fusion av L3-L4 plater

Han holder seg i god ånd, alltid positiv og alltid fokusert, men hans neste operasjon, som av lydene av den kunne være utrolig innviklet.

Nylig Coleman delte og postet på Instagram og går i detalj om hans kommende operasjon og nøyaktig hvordan leger håper å få ham tilbake til full helse.

"Jeg har ca 3 ukers trening igjen til min 8. og forhåpentligvis siste operasjon. Jeg har 6 skruer, muttere og bolter fjernet fra ryggraden som følge av min siste operasjon, en nivå 4, 5 spinal fusion. Jeg kan ærlig si at dette var den mest smertefulle operasjonen noensinne. Jeg var på sykehuset en hel måned som følge av denne operasjonen. Min neste operasjon 12. januar er jeg bare planlagt å være på sykehuset 3 til 4 dager. Dr har allerede informert meg om at jeg må ta av fra Trening 6 måneder slik at kroppen min kan komme seg. Deres kommer til å fjerne tarmene mine for å ta ryggen ut. Denne operasjonen vil bli utført fra min bukegruppe fordi jeg har for mye arrvev i ryggen fra tidligere operasjoner. Dette er en operasjon jeg ser ikke frem til etter smerten og lidelsen fra den siste. "

Våre tanker og bønner er med King Coleman, vi sender vår vi vil ønsker en rask fullstendig gjenoppretting!

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: