💪🥇Fitness Model Jeff Seid snakker med FitnessVolt.com - Fitness Angela Salvagno & Fitness News

Stigende stjerne Benjamin Cardel snakker med FitnessVolt.com

STATISTIKK

Navn: Jeff Seid
Alder: 18
Høyde: 6'0
Vekt: 188 lbs
Stil: Bodybuilding

HVORDAN FÅR DU START MED FITNESS / BODYBUILDING?

Vel, jeg begynte å trene da jeg var 12 år gammel. Så jeg har som 6 år med å løfte under beltet mitt! Men hvordan jeg begynte i treningsbransjen var Tanji Johnson kom opp til meg for omtrent 5 måneder siden på treningsstudioet mitt og sa at jeg skulle gjøre sitt bodybuilding show som var om et par uker! Vel, jeg gjorde det, vant klassen min og helheten. Det var bare begynnelsen!

Hva motiverer deg, hvor kommer din motivasjon fra?

Jeg liker å sette mål for meg selv. Så jeg forsøker alltid å oppnå disse målene og gjøre skritt for å gjøre målene mine. Min motivasjon er å gjøre det beste jeg kan i livet og være så vellykket som mulig.

HVA FINNER DIN TYPISKE ARBEIDSUTSIKT?

Helger av, HIIT cardio annenhver dag

HVA FINNER DIN TYPISKE DIET?

Min diett året rundt er det samme. Jeg er ganske mye konkurranse klar året rundt. Jeg har nettopp blitt ferdig med USA for et par dager siden, og mitt livsoppgave var det samme som 4 måneder siden. Variere ikke mye gjennom hele året. Så her er en vanlig dag å spise for meg:
10:00: 6 egg hvitt, 2 eggholes, kopp havregryn, banan
12:00: Cup jordbær, 2 skudd med vaniljeprotein, 8 oz ufattelig melk, gresk yoghurt
2:30: 8 oz biff, salat, søtpotet, bbq saus
5:00: 3 kyllingebryst, søtpotet
7:00: Post trening
9:00: Gresk yoghurt, blåbær
11:00: 2 glass nonfat melk, gresk yoghurt

Når du prøver å klippe, foretar du STANDARD CARDIO OF HIIT?

HIIT hele veien.

DU HAR SENESTE KOMPETASJONER I NPC MENS FYSISKE USA (2012), HVORDAN FANTE DU FØLGER OM DITT PLACERING OG HVORDAN DROTTET DU BORTE FRA KONKURRENCEEN?

Jeg tok femte. Ikke fornøyd med det så jeg gjør IFBB Nordamerikanske Championships 1. september i Pittsburgh.

HVA ER DIN FAVORITE MOMENT SÅ FAR I FITNESS?

Min favoritt øyeblikk var sannsynligvis å vinne den samlede på 2012 Southern States Bodybuilding Championships i Florida i juli.

HVORDAN FORHANDLER DU MED KRAVINGER FOR JUNK FOODS, SALTY FOODS AND SWEETS?

Jeg krever vanligvis ikke søppelpost mye. Men når jeg vil ha en juksemiddag, spiser jeg en. Lol.

FUN QUICK QUESTIONS FOR VÅRE LESERE

Favorittfarge? Grønn.
Favoritt mat? biff
Favoritt TV Show? Dragon Ball Z
Favorittfilm? Ringenes Herre
Favoritt Band / Sanger? Flux Pavillion / Skrillex
Har du noen kjæledyr? Jeg har tre hunder. En kollie, en tysk Shepard og en Cairn Terrier. Jeg har også en stor katt som heter Leonidas. Han er som 30 pounds. Lol.

Sluttord?

Hold deg oppdatert for flere opplevelser og oppdateringer.

HVORDAN GJORT JEFF SEID:

//www.youtube.com/channel/UCOsU2kEp0XscDx6ccPHxPLA

//www.facebook.com/JeffSeid1.2

//www.facebook.com/officialjeffseid?ref=hl

www.jeffseid.com

//bodyspace.bodybuilding.com/JeffSeid/

FitnessVolt.com vil gjerne takke Jeff Seid for det fantastiske intervjuet han har gitt opp. Vi vet at våre lesere vil finne informasjonen både nyttig og inspirerende! De prestasjonene Jeff har oppnådd, er intet mindre enn fantastisk, i en ung alder av 18 år har kroppen han har bygd ikke noe annet enn inspirerende. Vi ønsker Jeff alt det beste i hans fremtidige bestrebelser!

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: